MED DAMP ER DET INGEN PROBLEM

MED DAMP ER DET INGEN PROBLEM

FRA BRILJANT BRIOCHE TIL PERFEKT PITA

Baking med damp gjør skorpen din sprøere, fargene lysere og innsiden mykere og mer fluffy. Med direkte damp kan du med et knappetrykk tilføre smak og farge til bakingen, bevare næringsmidlene og forbedre smaken.

Lag brød som i et bakeri

Vår flerfunksjons PlusSteam-ovn baker, griller og steker akkurat som en vanlig ovn. Men den lar deg også tilføre damp til matlagingen din. Så hvert brød, rull og focaccia blir som det skal.

SLIK BAKER DU MED PLUSSTEAM

  • 1
    TRINN 1

    Hell 100 ml i hulromsbunnen før du slår på ovnen.

  • 2
    TRINN 2

    Velg True Fan Cooking/Plus Steam-funksjonen og sett ovnen til riktig temperatur.

  • 3
    TRINN 3

    Trykk på PlusSteam-knappen for å tilføre damp og se baksten heve! Enkelt.

alt tekst

Oppskrifter som gjør god smak enkelt

Det er lett å lage herlige retter med direkte damp. Vi har oppskrifter som hjelper deg med å få mest mulig ut av din dampovn. Fra deilige baguetter til deilige pitabrød fylt med dine favorittdip ...

#EASYTIPS MED DAMP

Oppfrisk gårsdagens brød med ingenting annet enn litt damp. Brødet blir fuktig og deilig igjen umiddelbart. Kast aldri en skive igjen!

DET ER VITENSKAP BAK DAMP

Bruker rett mengde fuktighet kombinert med tradisjonelle varmetettinger og baker alle typer deig, inkludert kaker, brød, muffins og croissanter, perfekt.